header

اعلان وسط المواضيع

Dili sesli ve görüntülü olarak öğrenmenin en iyi çözüm olduğunu biliyor muydunuz?

Bunun bize nasıl bir fayda sağlayacağını çok iyi biliyoruz, hatta hayallerimizi bile buna göre çizmiş olabiliriz ama bunu başarmanın tam ortasındayken, özellikle konu konuşma becerisini öğrenmek olduğunda sıkılmaya devam ediyoruz. Dilde ustalaşmanın en önemli dört becerisinden biri. , diğer becerilerden daha az olmamak üzere bunlara odaklanılmalıdır, böylece onları görmezden gelemezsiniz.

Özellikle konuşmayı öğrenirken %90'ınız sıkılacak. Bu yazımızda sesli ve resimli konuşmayı öğrenmenize yardımcı olacak oldukça kullanışlı bir uygulama olan çözümü sizlere sunacağız.

Dil öğreniminde konuşmanın rolü nedir?

Konuşmaların önemi, öğrencinin öğrendiği kelime ve kelimeleri belirli bir durumda kullanmasına yardımcı olması, bu kelime dağarcığının zihinde sağlam bir şekilde yerleşmesini ve istikrarını sağlamasıdır.

Bu, onu geri alma ve gelecekte uygun durumlarda kullanma becerisine olanak tanır ve dil dağarcığını zihninde güçlendirmeye ve dengelemeye çalışır; bu da onun herhangi bir konu hakkında, o dili konuşanlara benzer şekilde konuşma becerisine sahip olmasını sağlar. dil.

Ayrıca dil öğreniminin ilk seviyelerinde, öğrendiğiniz dilde en sık kullanılan konuşmaların modellerine ihtiyacınız olacak. Bu modelleri ezberleyebilirseniz, onların dillerinde daha rahat iletişim kurabileceksiniz, bu da size hem manevi açıdan fayda sağlayacak hem de özgüveninizi artıracaktır.

Ancak tüm çabanızı cümlenin kurallarını ezberlemeye, bunları parçalara ayırmaya ve nasıl kullanıldıklarını bulmak için analiz etmeye odaklarsanız ve henüz yeni başlayan biriyseniz, elde edeceğiniz şey bir can sıkıntısı ve hayal kırıklığı duygusu olacaktır. .

Günlük konuşmalarınızda kullanmanız gereken en önemli cümleleri, oluşum şekillerini analiz etmeden, derinlemesine incelemeden ezberlemenizde hiçbir sakınca yoktur, çünkü ilk öğrenme seviyelerinizde tüm kurallara hakim olamayacaksınız. dil.

Sesli ve resimlerle konuşmayı öğrenmeye yönelik uygulamanın özellikleri nelerdir?

• Ücretsizdir ve herkes kullandığı dilde ileri seviyelere ulaşmak için sunduklarından yararlanabilir.

• Küçük boyutu sayesinde telefonunuzda çok yer kaplayacağından endişelenmezsiniz, bu da telefonunuzun hızını azaltır ve ağırlaştırır.

• Cümlelerin doğru telaffuzunu bilebilmeniz için bir ses özelliği içerir.

• Her yaş için kullanımı kolaydır.

• Derecelendirmeleri çok yüksektir; Böylece kalitesini garanti edebilir ve ondan istediğiniz faydayı elde edebilirsiniz.

Uygulamayı buradan indirmek icing

Konu bitti, umarız sizler için en büyük faydayı elde etmişizdir.

إرسال تعليق

0 تعليقات