header

اعلان وسط المواضيع

Geriausia kalbos programa 2024 m

Ieškote lengvo ir linksmo būdo išmokti naują kalbą? Ar planuojate studijuoti užsienyje? Norite įsikurti svečioje šalyje? Ar turite projektą ir norite jį platinti visame pasaulyje? Ar turite aistrą mokytis naujos kalbos? Ar norite, kad procesas būtų kupinas entuziazmo? Ar ieškote geriausios kalbų mokymosi programos?

Mokymasis naujos kalbos šiais laikais tapo būtinas, ypač kai tai susiję su jūsų darbu, studijomis ar net tiesiog susižavėjimu kalba ir jaučiant poreikį ją mokytis. Tačiau tai nėra taip paprasta, kaip atrodo, tam reikia daug laiko, susikaupimo, praktikos ir pinigų.

Tai gali tapti sudėtinga, kai neturite daug laiko lankyti pamokas, skaityti knygas ir klausytis įrašytų paskaitų. Jūs tiesiog norite išmokti praktikuodami savo kasdienį gyvenimą, neišleisdami tiek daug laiko ir pinigų.

Kadangi dauguma, jei ne visi, praleidžiame laiką naudodamiesi išmaniaisiais telefonais. Verta investuoti šį laiką ir išmokti naujos kalbos nemokamu, paprastu, greitu ir maloniu būdu per savo išmanųjį telefoną bet kur.

Funkcijos:

Programa turi daug privalumų, todėl ji yra pati žinomiausia ir atsisiųsta programa, skirta mokytis anglų ir visų kitų kalbų. Šios funkcijos apima:


Galite mokytis naudodami labai smagų ir interaktyvų metodą, nes programa imituoja vaizdo žaidimų stilių, kuriame kiekvienas pasiektas lygis priklauso nuo ankstesnio žaidimo sėkmės. tai paverčia jūsų mokymosi patirtį maloniu procesu.

✔ Būkite geriausia programa nemokamai mokytis anglų, ispanų, prancūzų, italų, portugalų ir daugelio kitų kalbų

 Programai rūpi tobulinti jūsų įgūdžius, tokius kaip rašymas, skaitymas, kalbėjimas ir klausymas. Su vertimo paslaugomis

 Mokymosi procesas vyksta įvairiais etapais, įskaitant tarimo klausymą, sakinių skaitymą, įrašų klausymą, sakinių struktūrizavimą teisingai išdėstant žodžius ir derinant paveikslėlius su žodžiais.

 Tai suteikia jums visą norimą padrąsinimą, kai atliekate kiekvieną žingsnį. Tada programėlė pateikia ataskaitą apie visas jūsų padarytas klaidas, jas paaiškina ir pateikia nuolatinį grįžtamąjį ryšį, kuris palengvina mokymosi procesą.

 Programėlėje yra atlygio sistema, kurioje teisingai atsakę vartotojai gauna virtualias monetas ir jas gali išleisti savo personažams pritaikyti ar gauti kitų atlygių. Šios funkcijos pasiekiamos tik išmaniojo telefono programoje

 Visi žodžiai, kuriuos įsimenate, saugomi programėlės atmintyje su skale, kuri parodo jūsų žodžio supratimo ir teisingo jo įsiminimo lygį.


Šią programėlę galite atsisiųsti čia


Taigi ko tu lauki? Eikite į priekį dabar ir atsisiųskite šią programą, kad įgyvendintumėte savo ateities tikslus.

إرسال تعليق

0 تعليقات