header

اعلان وسط المواضيع

Ücretsiz kapsamlı çeviri uygulaması sizin elinizde

Günümüzde çeviri uygulamalarının telefonlarımızda olması gereken önemli uygulamalar haline geldiğini inkar edemeyiz. Hepimiz bazen dillerini anlamadığımız ülkelere seyahat ederiz, hatta orada yaşarız.

Ve bu ülkenin insanlarıyla kendi dillerinde iletişim kurmak bizim için zor, çünkü onların dillerini elbette anlamıyoruz ki bu da tercüman gerektiren birçok soruna neden olabilir ve işte burada bugün size sunacağımız çeviri uygulamasının rolü ortaya çıkıyor.

Kapsamlı çeviri uygulaması nedir?

Kapsamlı çeviri uygulaması; ses çevirmeni, kamera çevirmeni, metin çevirmeni ve fotoğraf çevirmeni gibi tüm önemli çeviri uygulamalarını tek bir yerde bir araya getirmek için geldi.


Artık telefonunuza her uygulamayı ayrı ayrı indirmeniz gerekmiyor, bu nedenle bu uygulama ile hepsini tek bir yerde bulacaksını ve bu, telefonunuzun depolama alanını boşa harcamamanıza da yardımcı olacaktır.


Neden kapsayıcı çeviri uygulaması?

Bu programı oluşturma fikri, çeviri programlarına olan büyük talebin ardından gelişti. Günümüzde bunların birçoğunu ve her birinin farklı bir görevi olduğunu görüyoruz; çünkü yazı olmadan sadece sesle çevirmeyi tercih edenler var ve bazen bir işaret/afiş ya da kitap çevirmek zorunda kalanlar var. Yani, her insanın kendine özgü ihtiyaçları vardır.


Bu nedenle, kullanıcının dikkatini dağıtmamak için tüm bu uygulamaları tek bir uygulamada birleştirmeyi düşündük ki böylece her an ve her yerden erişilebilir hale gelebilsin.


Uygulama özellikleri:

1. Uygulama, diğer tüm çeviri uygulamaları için kapsayıcıdır

2. Uygulama herkes için ücretsizdir

3. Binlerce kişi uygulamayı telefonuna indirdi ve beğendi

4. Uygulama boyutu küçüktür ve telefonunuzda fazla yer kaplamaz


Artık uygulamayla ilgili her şeyden bahsettiğimize göre size ücretsiz indirme bağlantısını sunuyorum.


Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın


Ve ilgilenen arkadaşlarınızla paylaşmayı ve görüşlerinizi bize yorum olarak bırakmayı unutmayın


إرسال تعليق

0 تعليقات