header

اعلان وسط المواضيع

Αυτή η εφαρμογή θα πρέπει να είναι στα τηλέφωνα όλων των μαθητών γλωσσών

 Οι πυλώνες της εκμάθησης οποιασδήποτε γλώσσας

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του να μάθουμε πώς να προφέρουμε οποιαδήποτε νέα γλώσσα μαθαίνουμε, και γνωρίζουμε επίσης ότι η ανάγνωση είναι αναπόσπαστο μέρος της εκμάθησης οποιασδήποτε γλώσσας στον κόσμο.

Δεν μας αρκεί καθόλου να παρακολουθούμε μαθήματα γλώσσας στο κέντρο εκμάθησης γλωσσών ή να κάνουμε τα μαθήματα ή τις ασκήσεις και να τα λύνουμε σωστά Αυτό δεν είναι πάντα αρκετό για να μάθουμε σωστά τη γλώσσα.

Γιατί όταν αρχίζουμε να μαθαίνουμε τη γλώσσα, το κάνουμε αυτό για έναν ξεκάθαρο λόγο, που είναι να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους σε αυτήν τη γλώσσα και να τους μεταφέρουμε τις σκέψεις μας και επίσης να καταλαβαίνουμε τις σκέψεις τους... Για αυτό, φίλε μου, δεν είναι αρκετό για να μάθουμε τους κανόνες από το βιβλίο για να ξέρουμε πώς να ζητήσουμε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να μας δώσει ένα συγκεκριμένο εμπόρευμα.

Αντίθετα, πρέπει να εξασκηθούμε στην προφορά και στην ομιλία, και όλα αυτά έρχονται με έναν τρόπο, που είναι να διαβάζετε πολύ και να εξασκείτε τη γλώσσα με άλλους Χωρίς αυτά τα πράγματα, θα βρείτε τον εαυτό σας με μεγάλο αριθμό λέξεων στο κεφάλι σας , αλλά δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

 Ο ρόλος της εφαρμογής έξυπνης ανάγνωσης

Εδώ έρχεται ο ρόλος της εφαρμογής της ημέρας, η οποία είναι μια ειδική εφαρμογή που σε βοηθά να διαβάζεις οτιδήποτε σε οποιοδήποτε βιβλίο ή σε οποιοδήποτε μέρος, απλά φωτογραφίζοντάς το, φίλε μου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις μια φωτογραφία του κειμένου σου θέλετε να διαβάσετε και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του κειμένου και να αναπαράγετε τον ήχο, ώστε να αρχίσει να διαβάζει απευθείας το κείμενο με τον τρόπο που επιλέγετε, ώστε να μπορείτε να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τον ήχο και πολλά άλλα. πλεονεκτήματα που θα σας αφήσω να ανακαλύψετε μετά τη λήψη της εφαρμογής.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής:

✔️ Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και απλή

✔️ Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλους και σε όλες τις συσκευές

✔️ Η εφαρμογή έχει βαθμολογία πάνω από 4 αστέρια

✔️ Η εφαρμογή έχει ανθρωπιστικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας σε παιδιά που έχουν δυσλεξία

Τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας αφήνω τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή και μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας που ξέρετε ότι θα το χρειαστούν

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Play Store, κάντε κλικ εδώ

Αυτό είναι όλο για το σημερινό θέμα, ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να σας αρέσει το θέμα.

إرسال تعليق

0 تعليقات